Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gigantikus akció az Auchanban: két héten át olcsóbban jutsz hozzá ezekhez a termékekhez

Két héten át tartó, különleges akciót hirdetett az Auchan. A vásárlók ebben az időszakban jóval olcsóbban juthatnak hozzá bizonyos termékekhez. Mutatjuk is, miket érint a februári akció.

Az Auchan február 8-tól 21-ig akciós áron kínál minden olyan terméket, amelyeknek előállítása, összetétele, csomagolása vagy éppen annak hiánya a környezettudatosság irányába mutat. Ez többszáz terméket jelent a tisztítószerektől az élelmiszerekig.

A környezetkímélőbb árucikkeket az áruházak bejáratánál, jól láthatóan helyezik ki, hogy könnyen lehessen közülük válogatni. A Green Weeks idején nemcsak a környezetünkhöz, hanem a pénztárcánkhoz is kíméletesebbek leszünk, ha vásárolunk belőlük – írja a vállalat közleménye.

Mely termékeket érint a Green Weeks akció az Auchanban?

Az akció két hete alatt a környezettudatos termékek 11-40%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók. A kínálat rendkívül színes, a bioélelmiszerektől - a tisztító- és tisztálkodási szereken, vegyi árukon át a kis- és nagyháztartási gépekig terjed.

Szerepel a választékban újrahasznosított anyagokból készült edény és környezetkímélőbb kozmetikum, vagy éppen energiatakarékos fényforrás is.

Akciók mellett edukáció

A kéthetes akció ideje alatt nemcsak a fenntartható termékek, hanem a környezettudatos gondolkodás is még inkább előtérbe kerül az Auchannál. Az akciós újságokban számos szemléletformáló üzenettel, hasznos tudnivalóval segítik a tudatos vásárlói döntést, az üzletekben pedig látványos kihelyezéssel és táblákkal támogatják az eligazodást a környezettudatos termékkínálatban.

A Green Weeks jól illeszkedik az Auchan profiljába, ugyanis ez a kiskereskedelmi lánc volt hazánkban az első, ami kivezette áruházaiból a súlyosan környezetszennyező, egyszerhasználatos műanyagzacskót, amibe a zöldséget, gyümölcsöt, illetve a pékárut tehették a vásárlók.

Az egyszerhasználatos csomagolóeszközök helyett ma már csak olyan környezettudatos alternatívákat kínálnak, mint a házilag komposztálható zacskók és a többször használatos textil zsákok.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss