Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a legújabb őrület: sertéshús ízű kávéval jött ki a Starbucks

Ki ne szeretne egy kis párolt sertéshúst a kávé mellé? A Starbucks erre a szokatlan kombinációra dobta piacra legújabb italát, amit Kínában álmodtak meg, a holdújév alkalmából.

Az amerikai kávézólánc a legújabb kávéját „meglepő édes-savanyú” ízűként jellemzi.

Érdemes tudni, hogy a kínai konyha egyik kedvence a Dongpo sertés, tulajdonképpen ennek a húsnak az aromáját keverték össze a tejeskávéval.

A CNN cikke szerint az egyedi ízvilággal rendelkező, meghökkentő kávé iránt hatalmas az érdeklődés, és nem csak a közösségi oldalakon. Igazából akkora volt a kereslet a kis szelet sertéshússal és sertésszósszal felszolgált ital iránt, hogy van olyan hely, ahol már egyáltalán nem is lehet kapni.

Az italt egyébként 68 jüanért, azaz 3400 forintért lehet megvásárolni. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár erre a bizarr italra sokan kíváncsiak voltak a közösségi oldalakon, azért vannak, akik fenntartásokkal kezelik. Egyes felhasználók kíváncsiak rá, mások túl drágának találják, és olyanok is akadnak, akik nem értik, miért iszik valaki sertésízű tejeskávét, ha valódi párolt sertéshúst is ehet.

Ezek is érdekelhetnek

Friss