Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Schobert Norbi így köszöntötte születésnapos feleségét: Réka nem néz ki többnek 32-nél – Fotó!

default user icon
MME
Schobert Norbi érzelmes sorokban köszöntötte Rékát születésnapján, aki szerint felesége egy nappal sem néz ki többnek 32-nél és nagyon büszke rá. A fitneszguru azt kívánja, hogy még legalább 22 évig élvezhesse a világ legcsodásabb asszonyának ölelését.

Korábban bombaként robbant a hír, miszerint az ország fitneszguruja a visszavonulás mellett döntött. Mindez azonban csak szeptemberig lesz így, hiszen a tervek szerint Norbi újra visszatér és edzéseket fog tartani. Ezzel egy időben a válással kapcsolatos híreket is cáfolta, ám azt elismerték, hogy akadtak nehézségek az életükben. 

Réka elmondta, hogy voltak és vannak nehéz helyzetek, de már csak a gyerekek miatt is kitartanak egymás mellett. Ezt bizonyítja az is, hogy a fitneszguru „a világ legcsodálatosabb Asszonyának" nevezte feleségét, és hálás az Istennek, hogy mellette élhette meg az elmúlt hosszú éveket még akkor is, ha már többször kellett visszajönnie a halál torkából.

„Kicsim! Csak annyit kérek a Jóistentől, hogy most kezdődjön a B oldal és még 22 évig élvezhessem a világ legcsodásabb Asszonyának az ölelését, Neked meg még 22-t, hogy unokáink is boldogan szerethessenek! Imádlak a világnál, az életemnél is ezerszer jobban! Boldog 45. szülinapot és nyugodj meg, 32-nek nézel ki, egy nagyon csinos 32-nek, én pedig büszke vagyok a 20 évvel fiatalabb feleségemre!"

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss