Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha csak egy videót nézel ma meg, az a burritot készítő David Beckhamé legyen!

default user icon
MME
David Beckham és kislánya, Harper Seven ismét a konyhában sürögtek forogtak, amitől mindig elolvadunk, de most nem akármit készítettek el: a Harper keresztanyjának, a család kiváló barátjának, Eva Longoriának legújabb filmjéből inspirálódva egy bomba burritot! És nem csak készítették hozzá a salsát - ropták is!

Azt már régóta tudjuk, hogy David Beckham brillírozik a konyhában, azt is, hogy szuper apuka, akit imádnak a gyerekei. Nem csoda, ha a gasztronómia iránti rajongása átragadt utódjaira is: legidősebb fia, Brooklyn Beckham egészen magasan képzett szakács lett mára, és kislánya, Harper Seven is jó úton van ehhez.

A népszerű ex-futballszár és klubtulajdonos legutóbb a Nemzetközi Palacsinta-napon csillogtatta meg szakácstudását - és imánivaló humorát -,  amikor töménytelen mennyiségű palacsinta megsütése, és feldobva megfordítása után az utolsó darabot mellkassal vette le, ezzel bizonyítva, hogy még mindig rutinból hozza a köztelező focista elemeket. 

Ezúttal is Harper Seven kuktáskodott Beckham séfnek, akivel ezúttal burritót készítettek - nem is akármilyen indokkal!

"Ma burritót fogunk készíteni" - válaszolja a videós posztban Beckham kislánya kamera mögül feltett kérdésére. "Mégpedig Eva Longoria barátunk legújabb, Flaming hot! című filmjéből inspirálódva! A mai kis segítőm pedig Harper lesz. Nagyon izgulok!"

Hát igazán nincs miért! Szerintünk Harper Seven és David Beckham igazán nyerő páros a konyhában - mutatjuk, mennyire:

Ezek is érdekelhetnek