hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leesik az állad! Elképesztően jól főz David Beckham fia

default user icon
MME
Elképesztően otthonosan mozog a konyhában David és Victoria Beckham legidősebb fia. Brooklyn Beckham egyre több főzővideót posztol Instagram-oldalán.

Egyre több főzővideót oszt meg Instagram-oldalán Brooklyn Beckham, David és Victoria Beckham legidősebb fia. Úgy tűnik, a 23 éves híresség egyáltalán nem mozog idegenül a konyhában, rutinos mozdulatokkal süt steaket, készít quesadillát, pestót és paradicsomos tésztát.

Brooklyn egyébként rendszeresen posztol csodaszép feleségéről, Nicola Peltzről és családjáról: szüleiről és testvéreiről is.

Nézd meg, hogy készít steakkel töltött quesadillát Brooklyn Beckham:

Egyik nap fűszeres-paradicsomos tésztát ütött össze:

Tegnap pedig pestós tészta volt a menü:

JELENTKEZZ A MINDMEGETTE NAGY NYÁRI RECEPTVERSENYÉRE ÉS NYERJ!

Izgalmas hetek várják a Mindmegette látogatóit, hiszen július 12-én elindul nyári receptversenyünk. Két héten keresztül várjuk olvasóink grill, könnyű nyári főétel, sütés nélküli desszert és befőzés témájú fényképes receptjeit, melyet a mindmegette.hu oldalon tölthetnek fel.

Megéri velünk játszani, hiszen a játék végén a Mindmegette szakmai zsűrije kiválasztja a különböző kategóriák legjobbjait, akik között az első három helyezettet értékes pénznyereménnyel díjazzuk, az első helyezettek pedig nem kevesebb, mint 100 000 forinttal lesznek gazdagabbak. De a játék itt még nem ér véget! Augusztus 1-jétől olvasóinké lesz a főszerep, szavazhatnak a receptekre, a szavazók között pedig összesen 200 000 forintot sorsolunk majd ki.

Tarts velünk te is, és játssz receptversenyünkön az értékes pénznyereményekért!

Ezek is érdekelhetnek

Friss