Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Leesett az állunk: John Goodman irigylésre méltó formában van!

default user icon
MME
A Golden Globe-díjas amerikai komikus, színész a napokban a monte-carlói televíziós fesztiválon tűnt fel, és ahogy a róla készült képeken is jól látható, elképesztő formában van.

A Flintstone család; A nagy Lebowski; A ne folytassa, felség! és A hollywoodi lidércnyomás című filmekből is jól ismert színész sokáig nem törődött magával: alkoholfüggő volt, dohányzott, és nem kicsi túlsúllyal küzdött: volt idő, amikor 180 kg-ot nyomott! Aztán 55 éves kora körül közölték vele az orvosok, hogy vagy változtat az életmódján, vagy súlyos következményei lesznek. Ekkor határozta el a színész, hogy megszabadul a káros szenvedélyeitől, és teljesen új életet kezd.
Azóta leszokott a cigiről és az alkoholról, beépítette az edzést a mindennapjaiba – rendszeresen használja a futógépet és az elliptikus kerékpárt, valamint ügyel rá, hogy megtegyen napi 10-12 ezer lépést –, a mediterrán diétának köszönhetően egészségesen táplálkozik, és a legnagyobb súlyához képest már 90 kilótól megszabadult!

Mindennek már jó pár éve, de a 71 éves színész – aki egyébként június 20-án ünnepelte a születésnapját, utólag is isten éltesse sokáig! – remek formában van, a napokban tartott monte-carlói televíziós fesztivál zsűrielnökeként minden eddiginél vékonyabban jelent meg. Nézzétek meg a legfrissebb róla készült fotókat, amelyeken egyértelműen látszik, hogy jobban érzi magát a bőrében, mint valaha!

(Borítókép:Northfoto)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek