Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Undorító tehénnek nevezték - keményen kiosztotta a kommentelőket Kulcsár Edina

default user icon
MME
Undorító tehénnek nevezte egy kommentelő - de ő csak nevet rajta. Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynőről lepregnek az alakját szapuló, rosszindulatú megjegyzések, de azért felveszi a kesztyűt, és oda-odapörköl a másfél hónapos kismamatestét kritizálók táborának.

Kulcsár Edinának május 11-én született meg harmadik gyermeke, azonban hiába nagy az öröm a családban, vannak, akik már alig pár nappal a szülés után posztolt fotóját látva nem átallottak az egykori szépségkirálynő testalkatára megjegyzéseket tenni. Edinát azonban kemény fából faragták, és azon melegében helyrerakta az alakján élcelődőket. Az azóta készült instabejegyzések alatt ismét feltűntek a trollok, ám a kekeckedéseket Edina ezúttal sem hagyta szó nélkül. 

 ,,Fúj te undorító tehén” - Erre az üzenetre keltem tegnap. Pont tegnap volt 6 hete, hogy megszületett a kislányom. Nagyon vártam, hogy leteljen a 6 hét, mert ezután bátrabban és többet is lehet mozogni. Az üzenetre visszatérve, abszolút nem bántott, mert a tehén jelzőben van némi igazság, hiszen vékony sem vagyok és tejem is van. Ezúton is köszönöm azoknak, akik ilyen üzeneteket szoktak nekem küldeni, mert ezektől csak plusz motivációt kapok. Valóban nem vagyok top formában, sajnálom ha ez valakinek nem tetszik ( nekem sem annyira) de ugye nem kötelező nézni. Most a 3. szülésem után tényleg nem sikerült olyan hamar visszanyerni az alakom, mint az előző kettőnél, de hát ez van. Most nem ez az első és legfontosabb az életemben, de azért mostantól próbálok egy picit minden téren tudatosabb lenni. Még annyi plusz infó a képhez, hogy nagyon előnyös szögből készült, ennél azért nagyobb a..." - pörkölt oda.

 

A Life.hu kiszúrta, hogy Edinát az eset után megkereste a Blikk, ahol elmondta: ő maga sem elégedett jelenlegi formájával, ám nem stresszeli túl magát emiatt.

"Megszoktam már, hogy azzal, hogy egyre többen követnek és figyelnek, több a kritika is ér, ami alapvetően nem bánt, noha továbbra sem értem, miért foglalkozik valaki olyannal, akit nem kedvel. Ez inkább az illető saját frusztrációjának a kivetítéséről szól" – mondta.

Az "undorító tehén" jellegű beszólások leperegnek róla, a célja pedig nem a csontsoványság.

 

"Ha arra gondolok, hogy három csodás gyerekem van, és nemrég szültem, azonnal megnyugszom. Az is nagyon sokat számít, hogy Márk (G.W.M. - a szerk.) mindig megerősít abban, hogy így is tetszem neki, ráadásul ma már egyre inkább a nőies forma a divat" - magyarázta az édesanya, aki csatlakozott egy online edzős csoporthoz, hogy formába lendítse magát. Ám ez nem azt jelenti, hogy úgy akar kinézni, mint korábban.

"Visszanéztem a régi képeimet, amikor 60 kiló voltam a 173 centis magasságomhoz, és sosem lennék már olyan vékony, mint akkor voltam. Most az a célom, hogy hetven kiló alá ne menjek. Igazából azt szeretném, ha a hasam lemenne és formába lendülnék, mert a gyerekek mellé aztán kell energia bőven. Abból a szempontból azonban szerencsés típus vagyok, hogy a pluszkilók arányosan oszlanak el rajtam" - mondta el a lapnak a volt szépségkirálynő. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss