Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A súlya miatt támadják Kulcsár Edinát, aki nemrég adott életet harmadik gyermekének

default user icon
MME
Az egykori szépségkirálynőnek május 11-én született meg második kislánya, azonban hiába nagy az öröm a családban, vannak, akik alig pár héttel a szülés után sem hagyják békén a kismamát. A kommentelők között akadnak rosszindulatú emberek, és a megjegyzéseket most Edina sem hagyta szó nélkül.

Kulcsár Edinának korábbi kapcsolatából, Szabó András Csutitól már született két gyermeke, idén májusban pedig világra jött Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel közös kislánya. Edina alig pár héttel a szülés után friss fotót posztolt, melyen nemcsak ő, hanem elsőszülött kislánya, Nina is látható, a képeket pedig nem más, mint fia, Medox készítette. A kommentelők nem győzik dicsérni a kismamát, azonban voltak olyanok, akik durván betámadták őt a súlya miatt.

A Bors vette észre, hogy valaki „tehénkének" nevezte Edinát, míg más tömören annyit írt, hogy szülés ide vagy oda, „tök kövér". A többi hozzászóló védelmébe vette Edinát, ám ő sem hagyta szó nélkül a karcos megjegyzéseket.

„Bármennyire is nyers a megfogalmazás, igazad van! Szerintem is van rajtam még bőven. Nekem nincs szuperképességem tökéletesen kinézni szülés után 1 héttel. De majd próbálkozom" – idézte a lap Kulcsár Edina kommentjét.

Edina fotóját ide kattintva tudod megnézni.

Borítókép: Knap Zoltán (BORS)

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek