Egy nagy lábasban felhevítjük az olajat, és megpároljuk rajta a finomra vágott vörös- és fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, felkockázott marhalapockát, nagy lángon alaposan lepirítjuk, majd lehúzzuk a tűzről. Megszórjuk a pirospaprikával, jól elkeverjük, azután visszatesszük a tűzre.
A húst megsózzuk, megborsozzuk, és beleforgatjuk a megtisztított, felkarikázott répát és paprikát.Felöntjük egy kevés vízzel, és közepes lángon, lefedve félpuhára pároljuk a húst. Ezután simára keverjük a szaftban a mustárt, és készre főzzük a ragut.
A tésztát lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük a csomagolásán megadott utasítás szerint. Azután leszűrjük, és a marharaguval tálaljuk. Végül megszórjuk egy kevés felaprított petrezselyemmel.