Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Zöldséges sárgaborsóleves

MME MME
90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A tálalás előtti napon beáztatjuk a sárgaborsót annyi hideg vízbe, amennyi bőven ellepi. 
  2. Másnap a vöröshagymát és a sárgarépát meghámozzuk, felaprítjuk, a füstölt húst kis kockákra vágjuk. Egy lábasban megpirítunk mindent a felforrósított olívaolajon. Hozzáforgatjuk a leszűrt és jól átöblített sárgaborsót.
  3. Felöntjük a húsos-zöldséget a füstöltlével, majd hozzáadjuk a babérleveleket és a megtisztított, finomra aprított zellerlevelet.
  4. Felforraljuk, majd puhára főzzük a zöldségeket. Sózzuk, borsozzuk a levest, majd a babérlevelet eltávolítjuk. Petrezselyem levelekkel és néhány szelet füstölt csülökkel tálaljuk.

Ajánljuk még:

 

Megjegyzés

Egy adag: 390 kcal - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss