hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sajtos póréhagymaleves

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A felaprított póréhagymát megfonnyasztjuk a vajon, majd felöntjük az alaplével. Felforraljuk, és 10-15 percig lefedve főzzük.
  2. A krémsajtot összekeverjük a főzőtejszínnel. Megsózzuk, megborsozzuk, majd merünk rá néhány kanál forró leves. Alaposan elkeverjük, és a leveshez öntjük. Felforraljuk, és további 3 percig főzzük.
  3. Reszelt sajttal és friss petrezselyemmel megszórva, pirítóssal tálaljuk.


    Nézd meg videón, hogy készül a sajtos póréhagymaleves:




Ezek is érdekelhetnek

Friss