Sajtos hús pálcán

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A sertéscombot körülbelül 1 centiméteres kockákra vágjuk, és beleforgatjuk ételízesítőbe. Amíg átveszi az ízét, addig összekockázzuk a sajtot is szintén kb. 1 centis kockára.
  2. Ezután váltakozva - 1 hús, 1 sajt - hurkapálcikára húzzuk őket. A felszúrást hússal kezdjük és a pálca végén hússal fejezzük be.
  3. Ezután kissé sűrűbb palacsintatésztát készítünk. A tejben elkeverjük a tojást, az olajat, a sót, majd hozzáadjuk a lisztet. Csomómentesre keverjük.
  4. Tányérba annyi lisztet szórunk, amennyibe bele tudjuk forgatni a húspálcákat. Ezután a palacsintamasszába forgatjuk, picit lecsöpögtetjük, majd forró olajban kisütjük valamennyit.
  5. Pirított burgonyát készítünk hozzá. Ehhez a krumplit héjában megfőzünk, majd hideg vízzel leöblítjük, leszedjük a héját. 1 cm-es kockákra vágjuk, és forró olajban átpirítjuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss