Burgonya

Receptek burgonya hozzávalóval

Leírás

A burgonya a magyar konyha egyik nélkülözhetetlen és legsokszínűbben felhasználható eleme. Készíthető belőle leves, főzelék, fogyaszthatjuk húsételekhez köretként, olajban vagy zsírban sütve, de ideális választás kenyér és egyéb kelt-, sült- és főtt tészták készítéséhez, kiegészítéséhez is. 

A burgonya fontos eledelünk; míg például a gabonaféléknek csak 50%-a hasznosítható emberi táplálékként, addig a burgonyánál ez az érték 85%.

Mikor vedd?

Egész évben kapható.

Hogyan tárold?

Ideális száraz, hűvös helyen tárolni, mint például kamra, vagy pince.
Tápérték(100 g)
77 kcal Energia
0.1 g Zsír
15.4 g Szénhidrát
2.1 g Fehérje
Burgonya receptek (3089 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.