Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Répás spagetti

default user icon
MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított sárgarépát és hagymát apróra kockázzuk, a kicsumázott csilit finomra vágjuk, majd megfuttatjuk 4 ek felhevített olívaolajon. Megsózzuk, hozzáadjuk a mézet és gyakran átkeverve haraphatóan puhára karamellizáljuk kb. 5 perc alatt.
  2. A zsiradék hozzáadása nélkül aranybarnára pirított fenyőmagot összeforgatjuk a narancshéjjal és a kakukkfűvel. A sárgarépát, a parmezánt és a fenyőmagos keveréket késes aprítógépben kissé darabosra pépesítjük. A felszeletelt feta sajtot meglocsoljuk a citromhéjjal és az őrölt borssal ízesített 2 ek olívaolajjal.
  3. A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagolásán olvasható utasítás szerint, majd leszűrjük, lecsepegtetjük. A pestóval összeforgatva, a sajttal együtt tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss