Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Dráma a ringben: Rácz Jenő brutális KO-val küldte padlóra ellenfelét

default user icon
MME
Vasárnap este igazi dráma zajlott a ringben: a sztárséf egy hatalmas jobbossal küldte padlóra ellenfelét, Kabát Petit. Szerencsére a volt válogatott labdarúgó – bár mentővel hagyta el a helyszínt –nem sérült meg súlyosan.

Az elmúlt hetekben már világossá vált, hogy Rácz Jenő nagyon komolyan vette a felkészülést: rengeteget edzett és megszabadult jó néhány kiló súlyfeleslegtől. A Konyhafőnök mentora tényleg mindent megtett, hogy felkészülten lépjen a szorítóba.

Ellenfele tegnap este Kabát Péter volt: az egykori magyar válogatott labdarúgó szintén jó formában, de talán a koránál fogva – tíz évvel idősebb a séfnél – kicsit nehezebb helyzetben volt.

Rácz Jenő azonnal lerohanta Kabát Pétert, aki nem győzött elszökellni az ütések elől, olykor pedig csak lefogni tudta a kitartóan támadó séfet. „Kicsit le kell higgasztani őket” – mondta Kovács István az első menet derekán. A második menet elején aztán Kabát bevitt két tiszta találatot, ám a séf nem hagyta magát, és úgy megsorozta a barátját, hogy számolni kellett rá. Ezután meglepetésre az exfocista vetette rá magát ellenfelére – vesztére, mert Rácz Jenő visszatámadt, és jobbal úgy állon csapta, hogy Kabát rongybabaként, kifacsart pozícióban hullott a padlóra.

 

A levegő egy pillanatra megfagyott, Kokó orvosért kiáltott, Kabát Peti párja, Róka Adrienne a ringben zokogott – beletelt néhány percbe, míg a vesztes fél magához tért. Szerencsére aztán hamar kiderült, hogy Peti jól van, és azt is megígérte, hogy a folytatásban majd a helyszínen fog drukkolni Rácz Jenőnek.

(Borítókép: Rácz Jenő / Instagram)

Ajánljuk még:

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss