Kevés pénzből kell okosan gazdálkodni? Szerencsére olcsó alapanyagokból is készülhet kiadós és ízletes étel: ilyenkor előtérbe kerülnek a szezonális zöldségek.
A takarékos konyha nem jelenti azt, hogy vacak minőségű, rossz ízű, gyenge alapanyagokból készített ételek kerülnek az asztalra. A gazdaságos háztartás inkább azt jelenti, hogy olcsóbb árszíntű, de jó minőségű alapanyagokból készülnek finom és laktató ételek.
Íme 9 pénztárcakímélő leves, amikor minden fillérre szükség van.
KLASSZIKUS PARADICSOMLEVES BETŰTÉSZTÁVAL >>>
GYORS ZÖLDSÉGLEVES EPERLEVÉLLEL >>>
CSICSÓKAKRÉMLEVES >>>
VILLÁMGYORS TOJÁSLEVES >>>
KRÉMES BURGONYALEVES >>>
PETREZSELYMES ZÖLDBORSÓLEVES NOKEDLIVAL >>>
HAGYMAKRÉMLEVES >>>
KÖTÖTTGALUSKA LEVES, AHOGY ANYUKÁM CSINÁLJA >>>
KARFIOLKRÉMLEVES POFONEGYSZERŰEN >>>
Ajánljuk még: