Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ez igen! Brutális összeget költ idén béremelésre a Penny

default user icon
MME
Magyarország egyik vezető áruházlánca, a Penny Market bejelentette: 2023-ban 3,6 milliárd forintot fordít dolgozói fizetésemelésére. A bérfejlesztés valamennyi belsős munkavállalójára vonatkozik, mértéke legfeljebb 17 százalék lehet.

„Idén mintegy 3,6 milliárd forintot fordítunk bérfejlesztésre, beleértve a tavaly megállapított, rendkívüli prémiumok kifizetésére elkülönített összeg 2023. üzleti évre vonatkozó részét is. A mostani juttatási csomagunk a hazai piaci viszonyokhoz mérten kiemelkedő, és azt a vállalatunk tavalyi eredményeit, valamint a magyar munkaerőpiaci és a gazdasági helyzetet figyelembe véve állítottuk össze" – nyilatkozta Kazatsay Eszter, a Penny magyarországi kommunikációs vezetője.

„Reméljük, munkatársaink továbbra is érzik, fontosak a vállalat számára, és büszkék arra, hogy a magyarországi Penny család tagjai" – idézi az origo.hu a kommunikációs vezetőt.

A béremelést területi felosztás szerint, értékesítés, logisztika, központ és különböző szempontok alapján súlyozva, átlagosan legfeljebb 17 százalékos mértékben hajtják végre, 2023. április 1-jétől. A juttatási csomag többek között egy kibővített utazási hozzájárulást is kínál a munkatársak számára.

Azoknak, akik saját autóval járnak dolgozni, a cég 30 forint/km összegben téríti meg az útiköltséget, emellett a már meglévő juttatások mellett (SZÉP-kártya, különféle teljesítményprémiumok) már nemcsak a távolsági, hanem a helyi közösségi közlekedési bérletek költségeihez is hozzájárul. 

Ajánljuk  még:

Ezek is érdekelhetnek