Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Betegsége miatt több mint 50 kilótól szabadult meg, mégis műteni kellett a Farm VIP sztárját

default user icon
MME
Paprika Dorina elképesztő átalakuláson ment keresztül azóta, hogy a Séfek séfében megismerhette az ország. A gömbölyded idomú lánynál súlyos betegséget diagnosztizáltak, ami ugyan szigorú diétára kényszerítette, de ennek járulékos előnyeként több, mint 42 kilótól szabadult meg, alig több, mint fél év alatt. Ám minden erőfeszítés ellenére, a betegség megújult erővel támadott, aminek most egy hasi műtét lett a vége.

Paprika Dorina, akit az ország a Séfek Séfe műsorból, Krausz Gábor kedvenceként ismert meg az ország, óriási változáson ment keresztül az elmúlt egy évben.  Márciusban lesz egy éve, hogy miután komoly egészségügyi problémákat tártak fel nála, ami kizárólag életmódváltással kezelhető, emiatt nagyon szigorú diétát követ, aminek meg is lett az eredménye: viszonylag rövid időn belül több mint negyven kilót fogyott. Nemrég azonban újabb tüneteket észlelt magán, ami arra engedett következtetni, nincs minden rendben nála. Újra szakemberhez fordult, de arra nem számított, hogy rövid időn belül a műtőasztalon találja magát. 

"Óriási hasi műtétem volt. Sajnos, szinte már elviselhetetlen volt a fájdalmam, ezért fordultam sebészhez. Nem lehetett tovább halogatni, múlt héten kedden estem át az operáción, öt napot töltöttem a szolnoki kórházban, de már itthon vagyok. Gyógyulok, de időbe telik, mire teljesen felépülök. Komplikációk léptek föl, mert a másfél órásra tervezett helyett több mint egy órával töltöttem többet a műtőben – árulta el Farm VIP sztárja a Borsonline -nak.

Hiába a súlyfelezés, mégis kövérnek látja magát

Bár eredeti súlyának fele leolvadt róla, Dorina mégsem hagyta abba a fogyókúrát.

"A családom és a körülöttem lévők mind aggódnak értem. Az a baj, hogy ez már rossz irányba fordult nálam, mert még többet akarok fogyni. A tükörben még mindig kövérnek látom magam. Ha szégyen, ha nem, pszichológushoz fogok fordulni segítségért. Lelkileg nem tudtam feldolgozni, hogy a testem min megy keresztül" – mesélte.

Ezek is érdekelhetnek

Friss