Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Omlós marhapecsenye

MME MME
120 perc
mester
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A húst a tejben – 1 napig hűtőbe téve – áztatjuk. Elkészítés előtt szárazra töröljük, majd felszeleteljük és besózzuk.

A hússzeleteket evőkanálnyi olajon mindkét oldalukon fehéredésig sütjük, majd a szalonnaszeletekkel rétegezve visszahelyezzük az olajba. Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk (legjobb kuktát használni).

Párolás után a húst kiszedjük, és a visszamaradó húslébe babérlevelet teszünk, forralva besűrítjük. A lisztet és a paradicsomlevet is hozzáadjuk, és pár percig együtt főzzük.

Közben megfőzzük a spagettit, olajjal kikent tűzálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a megpárolt hús- és szalonnaszeleteket, és az egészre ráöntjük a paradicsomos ragut.

Sütőben alaposan átforrósítjuk, hogy az ízek összeérjenek.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss