Elkészítés: A húst a tejben – 1 napig hűtőbe téve – áztatjuk. Elkészítés előtt szárazra töröljük, majd felszeleteljük és besózzuk.
A hússzeleteket evőkanálnyi olajon mindkét oldalukon fehéredésig sütjük, majd a szalonnaszeletekkel rétegezve visszahelyezzük az olajba. Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk (legjobb kuktát használni).
Párolás után a húst kiszedjük, és a visszamaradó húslébe babérlevelet teszünk, forralva besűrítjük. A lisztet és a paradicsomlevet is hozzáadjuk, és pár percig együtt főzzük.
Közben megfőzzük a spagettit, olajjal kikent tűzálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a megpárolt hús- és szalonnaszeleteket, és az egészre ráöntjük a paradicsomos ragut.
Sütőben alaposan átforrósítjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre