hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olívás-sonkás vekni

60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag

Elkészítés

1.

A tojásokat felütjük egy tálba, ráöntjük a bort, és habosra keverjük úgy, hogy közben lassan csorgatva beledolgozzuk az olajat is.

2.

Beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, majd beleforgatjuk a reszelt sajtot, a felkockázott sonkát és az olajbogyókat.

3.

A tésztát sózzuk, borsozzuk, majd elsimítjuk egy kiolajozott és liszttel meghintett vekniformába. 170 fokra előmelegített sütőben 40 percig sütjük.

EREDETI LASAGNE ÉS FOCACCIA: 15 VISSZAUTASÍTHATATLAN OLASZ FINOMSÁG >>> 

5 ELLENÁLLHATATLAN LEPÉNYKENYÉR, AMIT EL KELL KÉSZÍTENED HÁZILAG! >>> 

FOCACCIA OLASZ MÓDRA - ÍGY SÜTHETSZ TÖKÉLETES LEPÉNYKENYERET! >>> 

A mártogatóshoz lazítsuk a 25 dkg natúr krémsajtot 1-2 ek tejjel, és ízesítsük a mentalevelekkel és sóval, borssal.

Ezek is érdekelhetnek