Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz zöldséges burgonyaleves

45 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk, és zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a felkockázott sárgarépát és a feldarabolt zellergumót. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a feldarabolt paradicsomot is.

A vékony csíkokra vágott burgonyát csak akkor adjuk az alaphoz, amikor a zöldségek már félpuhára főttek. Az egészet pároljuk egy kicsit, majd felöntjük húsalaplével. Miután felforrt, belefőzzük a capellini tésztát, és meghintjük petrezselyemmel.

Csészében, reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat!

Ezek is érdekelhetnek