Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzzük a tojással együtt, mindkettőt leszűrjük, meghámozzuk, a burgonyát karikákra, a tojást cikkekre vágjuk.
A galambbegy-salátát nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a cikkekre vágott paradicsomot, az olajbogyót, a szardellát, a finomra vágott snidlinget, a szardellát és a lecsöpögtetett articsókát, végül a felkarikázott krumplit, meglocsoljuk olívaolajjal, borecettel, megszórjuk sóval, majd összeforgatjuk.
Asalátát tányérokba szedjük, elosztjuk rajtuk a cikkekre vágott keménytojást, és frissen őrölt borssal megszórva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre