Elkészítés: Az olajat egy mély tűzálló tálba öntjük, és beleterítjük a hagymakarikákat, majd a sütőben megfonnyasztjuk, de nem pirítjuk meg. Ezután kerül a rá egy sor karikára vágott burgonya, erre kisujjnyi vastag szeletekre vágott cukkini, rá a felszeletelt paradicsom. A rétegeket kissé megsózzuk, és a paradicsom tetejére morzsoljuk a margarint.
A tálat alufóliával vagy tetővel letakarva a forró sütőbe tesszük, és erős lángon fél óráig sütjük. Ezután a tetejére csipetnyi reszelt szerecsendióval összekevert reszelt sajtot szórunk, és már fedő nélkül addig sütjük, amíg a teteje szép piros lesz.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre