hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nagyot ment az IKEA Ronaldo kóla-bojkottja után - fotó!

default user icon
MME
Múlt héten, egy sajtótájékoztatón, az egész világ megtudhatta, hogy Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott klasszisa nem iszik kólát, csak vizet. Az IKEA marketingcsapata pedig ezt a ziccert sem hagyta ki.

Világszerte hatalmas port kavart a múlt héten az a jelenet, amikor a labdarugó-EB budapesti sajtótájékoztatóján Cristiano Ronaldo, portugál labdarúgó eltolta az elé kikészített kólás üveget, és azt mondta: "Igyatok vizet." Ronaldo egészséges életmódot népszerűsítő akcióját aztán több sztárfocista is követte: volt, aki szintén a neki kikészített kólát, volt, aki az alkoholmentes Heinekent cseréltette vízre.

Az IKEA marketingcsapata mindig is híres volt arról, hogy zseniálisan lekövette az aktuáluis híreket, és nem hagyott ki egyetlen alkalmat sem, hogy a saját termékpalettáján találjon egy - vagy akár több - terméket, amit a hype-ot meglovagolva népszerűsíthet, általában nagyon viccesen. Most sem volt ez másképp: az ominózus sajtótájákoztató után pár nappal a következő poszt jelent meg az kanadai IKEA Instagram oldalán:

Az eredeti, ikeás KORKEN palackot  egyébként nem csak víz, hanem más folyadékok, például tej és vörösáfonyalé tárolására is ajánlja, de jelen esetben ragaszkodtak ahhoz, hogy a ennek a  „CRISTIANO” változata  - ami, nyilvánvalóan, csak egy poén erejéig létezett - csak vízzel kompatibilis.

Kíváncsi vagy, mi Ronaldo kedvenc étele? Itt azt is megnézheted, hogyan készítsd el!

Ezek is érdekelhetnek

Friss