Elkészítés: Az almákat megtisztítva lereszeljük egy mély tálba. Rácsorgatjuk a mézet, a citromlevet, a habosra felvert tojást, a fahéjat, pici sót. Jól összekeverjük, hozzáadjuk a diót, a mazsolát és a müzlit. 2 órát hagyjuk állni, 1-szer megkeverjük.
Nedves konyharuhára terítünk a 3 réteslapot, aminek a közeit olvasztott vajjal megkenjük. A szélére egy csíkban felkenjük a töltelék felét, szorosan felcsavarjuk. A másik felét is elkészítjük.
Kikent sütőlemezre tesszük, olvasztott vajjal megkenjük, forró sütőben pirosra sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre