Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megérkezett a Lidl újabb karácsonyi slágerterméke - ekkortól érhető el az üzeltekben!

default user icon
MME
Kilencedik éve várják izgatottan a gasztronómia szerelmesei, mikor jelenik meg az éttermének Michelin-csillagot, csapatával Bocuse d'Or európai döntőt nyerő Széll Tamás legújabb szakácskönyve, és idén sem teszik ezt hiába: a Lidl leghűségesebb vásárlóit idén is megajándékozza a séf receptgyűjteményével, ami ezúttal az Életem ételei címet viseli majd.

Ahogy azt már megszokhattuk, a 2014 óta minden évben, karácsonykor megjelenő, Széll Tamás nevével fémjelzett Lidl-szakácskönyv ismét valami újdonsággal jelentkezik: ezútta Széll Tamás pályafutásával, személyes történeteivel és gyerekkori emlékeivel imserkedhetünk meg.


 

„Szakácskönyvsorozatunk legújabb kötetében nemcsak a receptekről és technológiákról, hanem a mögöttük megelevenedő emlékekről és hagyományokról is ízelítőt kaphatunk. A tradíció mellett új fogásokat, izgalmas fortélyokat is tanulhatunk a Lidl konyha házigazdájától, melyek nemcsak az otthonfőzést gazdagítják, hanem új szintre emelik mindazt, amit egy hagyományos ételről gondolunk” – mondta Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

Az új kötetben 48 szezonális recept található meg, melyeket ezúttal is a négy évszaknak megfelelően dolgoztak fel a könyv készítői. A kötetben felelevenednek olyan receptek, mint a vidéki nagymama legjobb receptjei, a családi otthon ízei, az iskolai menza egy-egy fogása is, de azt is megtudhatjuk, hogy mi a jó pörkölt titka.

A recepteken túl Széll Tamás két séftippje is helyet kapott a könyvben: megmutatja, hogy lesz konyhakész a garnéla, vagy hogyan kell a fekete kagylót megtisztítani. A technológiai részekben pedig olyan fogásokat mutat meg a Michelin-csillagos séf, melyekkel a kezdők is magabiztosabbakká válhatnak a konyhában.

A Lidl Magyarország a korábbi évekhez hasonlóan idén is a leghűségesebb vásárlóinak kíván kedveskedni az új könyvvel: az ajándék szakácskönyv kereskedelmi forgalomba nem kerül, kizárólag és limitált példányszámban a Lidl digitális hűségprogramjában, a Lidl Plus applikáció használatával juthatnak hozzá a vásárlók 2023. november 27. és 2023. december 23. között.         

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss