Elkészítés: Bármelyik húsból készítjük is, elsőként lehártyázzuk. A mustárt a fele borssal összekeverjük, a húst körös-körül bedörzsöljük vele. Az olajjal körbekenjük, alufóliába csomagoljuk, és hűtőszekrényben 3 napig így érleljük. Főzéskor kisujjnyi vastagon fölszeleteljük, majd ugyanilyen széles csíkokra metéljük. Az összes zöldséget megtisztítjuk, a hagymát és a fokhagymát nagyon finomra, a kicsumázott paprikát két centis kockákra, a halványzellert körömnyi darabokra vágjuk. Az olívaolajat serpenyőben jól megforrósítjuk, a maradék borsot és a sót beleszórjuk. Amikor már serceg, a húst hozzáadjuk, és erős tűzön kevergetve kb. 3 perc alatt fehéredésig sütjük. Ezután az összes földarabolt zöldséget beleforgatjuk, és további 2 percig pároljuk. A levest ráöntjük, lefödjük és kis lángon 10 percig főzzük. Közben a keményítőt kb. 1 deci vízzel simára keverjük, az étel levét ezzel sűrítjük, végül, ha kell, utána sózzuk, borsozzuk.