Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Málnás tiramisu mogyoróval

30 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A narancsot megmossuk, a héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk. 1 dl-nyit felforralunka lekvárral. Simára keverjük a mascarponét a túróval, a vanília kikapart magjaival, a porcukorral és a reszelt narancshéjjal.
  2. babapiskótákat a narancsos málnalekvárba mártjuk, majd egy tálba rétegezzük a mascarponés túrókrémmel és a friss málnával felváltva. Hűtőbe tesszük egy éjszakára, hogy az ízek összeérjenek.
  3. A mogyorót durvára vágjuk, majd száraz serpenyőben megpirítjuk. Meghintjük a kristálycukorral ésátkeverjük. Hagyjuk kihűlni, majd ezzel megszórva tálaljuk a tiramisut.

    11 KRÉMES ÉS ÉDES EPRES DESSZERT SÜTÉS NÉLKÜL >>> 

    10+2 VILLÁMGYORS EPRES DESSZERT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

    EPRES TIRAMISU EGYSZERŰEN: ELRONTHATATLAN SÜTÉS NÉLKÜLI FINOMSÁG A NYÁRRA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss