Elkészítés: Jól dolgozzuk össze a kétféle darált húst a fűszerekkel. Forrósítsuk fel a zsírt egy tepsiben a tűzhelyen, süssük benne a húsmasszát 1-2 percig folyamatosan keverve, majd vegyük ki egy deszkára. Formázzunk belőlük két egyforma, a kenyérszeletekre illő húspogácsát.
Tegyük vissza a zsírba a húspogácsákat, ezekre helyezzük rá a libamájszeleteket úgy, hogy nyomjuk őket kissé bele a húsba. Sütőben, 200 fokon süssük így 10 percig, majd tegyük rá a sajtszeleteket. Süssük tovább 1-2 percig, amíg a sajt olvadni kezd a tetején.
Vegyük ki a tepsiből, és helyezzük a kenyérszeletekre, azonnal fogyasszuk.
Friss fejes- vagy jégsalátát, esetleg paradicsomot adhatunk hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre