Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

7 ízletes, tartalmas vacsora tarjából

default user icon
MME
A sertéstarja könnyen és sokféleképpen elkészíthető hús. Összegyűjtöttünk hét izgalmas, nagyon finom receptet, amit természetesen nemcsak vacsorára, hanem hétvégi ebédre is elkészíthetsz.

Ha sült húst szeretnél készíteni, a tarja az egyik legjobb választás: egyrészt kellően zsíros, így nem fog kiszáradni a hús, másrészt már minimális fűszerezéssel is finom. A són és borson kívül jól passzol hozzá a fokhagyma, a kakukkfű, majoránna, rozmaring is. Sütheted egyben, de szeletelve is, amire figyelj: vágd vastagabb szeletekre, hogy szép maradjon sütés után is.

MUSTÁROS TARJASZELETEK>>> 

SÜLT TARJA KAKUKKFÜVES ALMÁVAL>>> 

CSILIS TARJA FOKHAGYMÁS ZÖLDBABBAL>>> 

KURUC PECSENYE>>> 

SÜLT TARJA ZÖLDSÉGGEL TÖLTÖTT PADLIZSÁNNAL>>> 

TEPSIBEN SÜLT TARJA VELE SÜLT BURGONYÁVAL>>> 

SERTÉSTARJA PARADICSOMMAL ÉS OLAJBOGYÓVAL>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss