Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ünnepi díszben a lakás – húsvéti dekorációk olcsón kedvenc üzleteinkből

default user icon
MME
Az ünnepi készülődés fontos része a lakás „felöltöztetése" is. Ha kreatív és ügyes kezű vagy, akkor könnyű helyzetben vagy, hiszen gyönyörű díszeket készíthetsz fillérekből. Szerencsére akkor is szép lehet húsvétra a lakás, ha nincs időd, kedved barkácsolni: miközben beszerzed a sonkát és a tojást, nézz körül az üzletek dekorációs polcain.

A lakberendezési áruházakban már hetek óta kaphatóak a húsvéti dekorációk – sajnos igen borsos áron. Ezért érdemes körülnézni a diszkontláncokban, élelmiszerboltokban, miközben a húsvéti menü alapanyagait vásárolod: ezeken a helyeken is gyönyörű díszekre bukkanhatsz. A hipermaketekben (Tesco, Auchan) olyan óriási a kínálat, hogy vigyázni kell, mennyit költesz: könnyen túlzásba eshetsz és telepakolhatod a kosarad kedves és vidám húsvéti figurákkal, fényekkel.

Mi most a környékünkön található kisebb boltokban néztünk körül, mutatjuk, mit láttunk!

A Lidl-ben találtunk teleszkópos lábú húsvéti nyulat 3999 forintért, tojás alakú led fényfűzért 1499 forintért, többféle húsvéti díszkosarat és dísztojást 999 forintért, vázát LED-fényággal 3499 forintért. A gyerekek imádják a dekorációs fűzért és a dekormatricákat, ezeket 499 forintos áron tudod beszerezni.

Az Aldi kínálatában nagyon cuki húsvéti figurákat találtunk 4999 forint/db áron, húsvéti bambusz díszkosarat és műfüvet 799 forint/csomag áron, tavaszi dekorkoszorút (szív alakút is!) 3999 forintért. Ha mégis úgy döntesz, megpróbálsz kézműveskedni, húsvéti vagy tavaszi kreatívkészletet már 1999 forintos áron be tudsz szerezni.

A Pennyben nagyon szép húsvéti dekorációs tál kapható mindössze 999 forintért, 12 db színes húsvéti dekortojást kapsz már 999 forintért, 2 db húsvéti nyuszis függőhöz pedig 499 forintért juthatsz hozzá. A húsvéti ablakmatrica 599 forint, a húsvéti nyuszis pálcikás dekor 1599 forint, 3 db pálcás tojásdekor pedig 799 forint. 

A SPAR-ban aranyos bárány és nyuszi dekorokat találtunk 399 forintos darabáron. Többféle színes dekortojás között lehet válogatni, 1299 forint/csomag áron. A húsvéti szalvéták ára 249 forinttól kezdődik. 

(Borítókép: Shutterstock)

5 CSODA SZÉP TAVASZI DEKOR, AMELLYEL FELDOBHATOD AZ OTTHONODAT>>> 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek