Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Furcsa, de finom – ezt a partikaját neked is ki kell próbálnod!

default user icon
MME
Vannak olyan ételek, amelyek láttán fintorgunk, mert elsőre szokatlannak tűnik, aztán mégis vesszük a bátorságot, hogy megkóstoljuk, és nem bánjuk meg! Szerintünk a következő kaja épp ilyen.

A sonka és uborka párosa nem véletlenül működik olyan tökéletesen a szendvicsekben. A savanyú és a sós íz harmonikus kombinációt alkot, igaz, túl sok egyikből sem jó. De ha fogsz egy negyed csemegeuborkát, és betekered baconbe, a végeredmény mennyei lesz!

 

Így süss baconbe tekert uborkát

A csemegeuborkát mérettől függően vágd félbe vagy negyedekre, de vásárolhatsz eleve negyedelt uborkát is. Mindegyiket tekerd be baconbe, és szórd meg grillfűszerrel vagy a kedvenc fűszerkeverékeddel. Ha van forró levegős sütőd, akkor most jó szolgálatot tesz, de ne ess pánikba, ha nem rendelkezel ilyennel – a sütőbe is bedobhatod a falatokat. Addig hagyd bent, míg a bacon jól láthatóan ropogósra sül.

 

 

Érdemes esélyt adni ennek a különlegességnek, sőt, akár házi kovászos uborkával is kipróbálhatod!

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss