hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor bejelentette: bővülhet a család

default user icon
MME
Krausz Gábor séf nem olyan régen egy interjúban beszélt arról, hogy bár kemény hónapokat tudhatnak a hátuk mögött, családjuk bővítésén gondolkoznak Tóth Gabival.

Amióta a házaspár elhagyta a fővárost és Budapest vonzáskörzetében találtak rá új otthonukra, nem igazán volt idejük pihenni vagy akár a családbővítésen gondolkozni. Igaz, a felújítási munkálatok még most sem fejeződtek be, de már lassan körvonalazódik a végeredmény és beköltözhetnek a családi fészekbe. A Hot! magazinnak adott interjújában a Ripost szúrta ki, hogy Krausz Gábor a felújítási munkálatokon és az elmúlt 3 év történésein túl azt is megemlítette, hogy bizony már családjuk bővítésén is gondolkoznak.

- Sokat beszélgetünk erről, sokat gondolkozunk ezen. A korkülönbség is most épp jó lenne, de nem tudjuk, melyik kezünkbe harapjunk. Az első három év nehéz az anyukának, ezen épphogy túl vagyunk. Jó ha van testvére, Gabi is számíthat Verára. Nekem viszont nem lett annyira szoros a kapcsolatom a húgommal. A B opció lehet az örökbefogadás, van néhány közvetlen ismerősünk, akinek sikerült, és csodálatos - mondta a séf. 

- Márciusban töltöttem be a 41-et, meg kell vizsgálni, milyen lehetőségünk van. De azt se vetettük el, hogy legyen még egy saját gyerekünk. Hanni is akkor jött, amikor akart, ha szeretne jönni még hozzánk egy gyermek, jönni fog, nem teszünk semmit ellene - árulta el Krausz Gábor.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss