Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Micsoda hang! Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya megmutatta, mire képes!

default user icon
MME
Tóth Gabi ezúttal úgy posztolt a kislányáról, mint a Mátyás királyról szóló mesében az okos lány: Hannaróza szerepel is benne, meg nem is. Érdemes megnézni, bearanyozza a délutánotokat!

„Kellemes szombatot mindenkinek! Ebéd utáni csendespihenő. Viszem is aludni azt hiszem!" – írta Tóth Gabi a tegnap délután kirakott videója mellé. Hogy miért, az a videót megnézve azonnal világossá vált.

Az idilli nyitóképen Krausz Gáborral pihennek a kanapén – vagyis inkább csak pihennének, mert az aláfestésben jól hallható, hogy Hannaróza úgy döntött, inkább egy rögtönzött minikoncerttel szórakoztatná a szüleit. A videó végig szelfimódban készült, azaz a képen kizárólag a sziesztázni próbáló Tóth–Krausz házaspár látható, akik félig csukott szemmel, alvást tettetve, rettentő jól szórakoznak a friss óvodásuk kezdeti szárnypróbálgatásain, ahogyan épp a Gyöngyhajú lány című Omega slágert énekli, teljes erőbedobással. Gábor egy ponton megkéri feleségét, hogy a kezét, lehetőség szerint ne a vállán, a fülén nyugtassa inkább, de a vígan kuncorászó édesanya hajthatatlan: „Hallgasd!" – suttogja, majd még pár, visszafojtott nevetéstől rázkódó képkocka, és snitt. Mi istenien szórakoztunk – nézzétek meg ti is!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss