Elkészítés: Először a krémet készítjük el: a hozzávalókat habosra keverjük, félretesszük. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk (vigyázz a tejjel, apránként add hozzá, mert nem biztos, hogy mindre szükséged lesz, ha nagyon ragacsos lesz a tészta a tejtől, nem tudod kinyújtani, de ha mégis sok lett, adjál még hozzá kekszet+kakaót, hogy felszívja). 2 cipóba osztjuk, így könnyebb kinyújtani. Nedves konyharuhán nem túl vékonyra kinyújtjuk, ízlés szerint. Elővesszük a krémet, és egyenletesen rákenjük a kinyújtott lapokra. Gyorsan kell dolgozni, mert ha kiszárad a konyharuha, nehéz lesz feltekerni. A 2 oldalát kissé behajtjuk, és a konyharuha segítségével szorosra feltekerjük. Az így kapott rudakat kókuszreszelékben megforgatjuk (nem muszáj), és legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Vizes késsel szeleteljük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre