hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kivis sajttorta

45 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A krémsajtot és a cukrot egy tálba tesszük, és alaposan összekeverjük. A kivit megpucoljuk, majd felkockázzuk, és a krémsajthoz keverjük. A zselatint feloldjuk a meleg vízben, majd a kivis krémhez adjuk.
  2. A tejszínt habbáverjük, és a krémhez adagoljuk. A vajat felolvasztjuk, a kekszet összezúzzuk, majd összekeverjük, egy-egy bő evőkanálnyit teszünk a mini tortaformák aljába, és jól lenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, amíg a vaj visszadermed, és összefogja a kekszet.
  3. Ezutána kekszalapra kanalazzuk a kivis krémet, és ráhelyezzük a kiviszeleteket. Tálalás előtt 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Ezek is érdekelhetnek

Friss