Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Káposztás-almás-tarjás egytál

120 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húsokat sózzuk, borsozzuk, megszórjuk paprikával és bedörzsöljük a megtisztított, áttört fokhagymával.
  2. Egy tepsi alját vékonyan kikenjük olajjal, és elrendezgetjük rajta a káposztát. Megszórjuk a köménymaggal, majd szétterítjük rajta a megtisztított, felszeletelt hagymát. Meglocsoljuk egy kevés olajjal, sózzuk, borsozzuk.
  3. Ez után következik a cikkekre vágott alma és krumpli, szintén megsózzuk. Végül ráfektetjüka hús szeleteket, ezt is vékonyan meglocsoljuk olajjal, lefedve sütjük a 200 fokos sütőben 90 percet, majd alufólia nélkül még rápirítunk.

Nézd meg a káposztás almás kerumplis tarjás egytál elkészítését videón is:

Ezek is érdekelhetnek