Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csilis tarja fokhagymás zöldbabbal

> 90 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Vastagon kizsírozunk egy tepsit, belefektetjük a megsózott, borsozott húst. A tetejére szórjuk a felszeletelt vöröshagymát, a csilipelyhet és az édes csilipaprikákat. Öntünk alá 2-3 deci vizet, alufóliával lezárjuk. 160 fokos sütőbe toljuk, és másfél órát sütjük. Utána levesszük róla a takarást, és szükség szerint rápirítunk.
  2. A körethez a fokhagymát megtisztítjuk, és a gerezdeket vékonyan felszeleteljük. Megfuttatjuk a vajon. Rádobjuk a fagyos zöldbabot, készre pároljuk. Szükség szerint sózzuk.

15 OMLÓS SÜLT HÚS, AMIVEL JÓL LAKIK A CSALÁD >>>

9+1 SZAFTOS FOGÁS TARJÁBÓL - EGYET PRÓBÁLJ KI HÉTVÉGÉN! >>>


Megjegyzés

Recept és fotó: Vidék íze. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss