Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tepsis-mustáros tarja krumplival

MME MME
75 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
  • 6 ek mustár
  • 2 ek étolaj
  • bors
  • 4 szelet tarja
  • 80 dkg burgonya
  • 2 fej vöröshagyma
  • 6 gerezd fokhagyma

Elkészítés

  1. A mustárt összekeverjük az olajjal, sóval, borssal majd beletesszük a tarja szeleteket és átforgatjuk, hogy mindenhol átjárja a pác a húst. A tálat lefedve legalább egy órára a hűtőbe tesszük a húst.
  2. A burgonyát és a hagymát meghámozzuk, karikára vágjuk. Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal, elterítjük benne a krumplit, megszórjuk a hagymakarikával, és elhelyezzük rajta a hússzeleteket. Aminek a tetejére fokhagymaszeleteket rakunk, végül 1 dl vizet öntünk a húsra. A tepsit lefedjük alufóliával.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra. Lefedve 30-40 percig sütjük, majd kb 15-20 percig fólia nélkül pirítjuk.

Videó! Így készítheted el a tepsis-mustáros tarját! >>>

12+1 POFONEGYSZERŰ TEPSIS HÚS HÉTKÖZNAP ESTÉKRE >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss