Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Döbbenetes átalakulás: Jonah Hill felismerhetetlen a legújabb képein!

default user icon
MME
Bár Jonah Hill fogyása nem új történet, az a stádium, ahová most elérkezett, sokkolta az internet népét. Az egykor a „pufók, jópofa srác" szerepkörében megismert színész az elmúlt 6 évben jó pár kilót lefaragott magáról, de most úgy tűnik, átesett a ló túloldalára.

Jonah Hill, akit a „pufók, jópofa srác"-ként ismert meg a világ a Felkoppintva című filmből – amelyet aztán hasonló karakterszerepek sora követett –, 2011-ben már sikeres fogyókúrába kezdett a Moneyball (Pénzcsináló) című film Oscar-jelölést hozó mellékszerepe kedvéért – ám utána könnyedén visszahízta az akkor ledobott kilókat. 2016 végén aztán nem egy szerep, hanem az egészsége kedvéért vágott bele az életmódváltásba, aminek 45 kiló mínusz, egy kisportolt test és egy egészen más ábrázat lett az eredménye. 

Ahogy viszont legutóbb lencsevégre kapták, az már nyomokban sem emlékeztet Hill 15 évvel ezelőtti önmagára: a már-már ijesztően vékony, szálkás testén egy gramm súlyfelesleg sincsen, és ha ez még nem lenne elég, hosszú szakállal és loboncos hajjal szerepel a képeken, ami végképp nem volt eddig a stílusa.


Hillnek az elmúlt években többször feltették a kérdést, hogyan sikerült így lefogynia.

„Bárcsak lett volna valami csodaszer, de igazából úgy sikerült lefogynom, hogy elmentem egy dietetikushoz, aki elmondta, min kell változtatnom, hogy sikerüljön” – nyilatkozta 2017-ben a színész. Hozzátette, hogy a japán ételek is segítségére voltak, de fogyásának kulcsa egyetlen élelmiszer elhagyása volt: a söré.

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss