Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Cipőt, papucsot és bűvöskockát etettek a topmodellel - és élvezte!

default user icon
MME
Kendall Jenner nyilván tudja, hogy egy szupermodellnek sok mindent ki kell bírnia és meg kell tennie egy fotózáson vagy forgatáson - de, hogy egy sima beszélgetős műsorban is extrém feladatokat kell teljesítenie, az azért nincs benne a feltétlenül a pakliban. Kivéve, ha valaki a Jimmy Fallon showműsorában szerepel, mert akkor mindenre fel kell készülnie. A cipőevésre is.

Jimmy Fallon amerikai showmanről tudható, hogy nem csak beszélgetni, de játszani is imád a vendégeivel. Műsorában, a Tonight Showban számtalan elképesztően vicces versenybe rángatta bele a sztárvendégeit: rendezett már tátika-viadalt Melissa McCarthyval, gyors zenére lassantáncolási versenyt Jennifer Lopezzel és dárdás célbadobási összecsapást is rendezett Aquaman-nel, azaz Jason Mamoával. 

Legutóbb Kendall Jenner szupermodell - és valóságshow-sztár - volt a vendége, akit egy japán vetélkedőműsorok ihlette "Étel vagy sem?" nevet viselő játékkal örvendzetett meg. Itt az volt a feladat, hogy a négyesével felszolgált tárgyak közül, kb. 3 méter távolságból, ránézésre meg kellett tippelni, hogy melyik ehető és melyik nem. Ezután két, tetőtől talpig színes latexbe bújtatott pincér felszolgálta az kiválasztott tárgyat, amibe, bizony bele kellett harapni.

Így esett, hogy Jenner Crocs papucsot és bűvös kockát kóstolt, Fallon pedig bőrcipőt és gumikacsát csócsálgatott.

Ha másért nem, azért mindenképpen érdemes megnézni a videót, mert amit a cukrászmesterek megalkotta csokoládéból és cukormázból, az káprázatosan valósághű lett. Le a kalappal!

JENNIFER LOPEZ 10 NAPIG NEM EVETT CUKROT ÉS DURVA ELVONÁSI TÜNETEI VOLTAK >>> 
KATY PERRY RUHÁJÁN RÖHÖG MINDENKI, MÉG MAGA KATY IS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss