Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óriási! Szendvicseket csempészett be és osztogatott a Golden Globe gálán Melissa McCarthy

default user icon
MME
Nem is gondolnánk, milyen sanyarú sorsuk van a szívünknek oly kedves - vagy épp kevésbé kedves - sztároknak egy olyan élőben közvetített díjátadó gálán, mint a Golden Globe. Többen az ájulás határán vannak, mire véget és a ceremónia. Melissa McCarthy ezt pontosan tudta, és úgy döntött: véget vet kollégái szenvedéseinek.

Érdekes rendszerben zajlik a Golden Globe díjátadó ceremónia vendégfogadása: amíg az interjúkkal tarkított, hosszú, vörös szőnyeges bevonulás tart, bent már elkezdik felszolgálni a többfogásos, káprázatosan szép, és - állítólag - isteni finom vacsorát, így a sztárok többsége lemarad a többórás ceremónia egyetlen étkezési lehetőségéről.

Szerencsére idén ez másképp alakult, hála a félelmet nem ismerő Melissa McCarthynak, aki vette a bátorságot, és becsempészett egy hatalmas sporttáskányi szendvicset a gálára.

McCarthy-ból kibújt a Szívek Szállodája című sorozatnak Sookie StJames-e, és úgy döntött, hogy amíg ő itt van, addig nem éezik senki, és férjével Ben Falcone-al összesen 40 sajtos-sonkás szendvicset vittek be, és osztottak szét, teljesen észrevétlenül (!) az A-listás sztárok között. 

A celebek, természetesen, odavoltak az ötletért.

 

"Zseniális ötlet volt, ugyanis minden alkalommal, mire én a bálterembe érek, a bent ülők már régen túl voltak a vacsorán, én pedig egész este éheztem!" - nyilatkozta az Oscar-díjas Jessica Chestain a Varietynek; a friss díjazott Olivia Coleman a köszönőbeszédébe is belekomponálta a McCarthy "elképesztő szendvicseit".

Minderre Melissa így reagált: "Jövőre hot dogot viszek!" Azt nem tudni ugyan, hogy sült krumplival és üdítővel együtt, menüben érkezik-e az életmentő csomag, de a sztárvilág érdekében reméljük: IGEN!

ÍME MELISSA MCCARTHY DIÉTÁJA! ÍGY FOGYOTT 45 KILÓT A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZTÁRJA >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss