Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így tudta meg Rácz Jenő, hogy kisfia vagy kislánya lesz - videó!

default user icon
MME
Egy hete derült ki, hogy Rácz Jenőéknek kisbabájuk lesz. A hírt a séf az Instagramon osztotta meg a nagyvilággal, ahogy most is ott közvetítette élőben, amikor kiderült: kisfia vagy kislánya lesz. Operatőrnek Zámbó Krisztiánt kérte fel, de a fergeteges hangulatú babaváró bulin ott volt Rubint Réka és Schobert Norbi, illetve a Dallos Bogi-Puskás Peti házaspár is.

Rácz Jenőéknél jön a baba  - tudtuk meg az Instagramról a múlt héten, tegnap este pedig az is kiderült, hogy fiú lesz vagy lány. Lupa Beach-ről közvetített babaváró partin a mostanában divatos szokás szerint, egy héliummal, és apró, szintén héliumos lufikkal töltött hatalmas fekete léggömböt kellett a boldog apukának kipukkasztania, és az aban lévő minilufik színéből derült ki számára, hogy mi lesz a gyermek neme: ha a ballonok kékek, kisfiú, ha rózsaszín, kislány érkezik a családba. Így zajlott az akció:

 

"Nem tudom szavakba önteni az érzést. Rácz Kamilla már nagyon várunk!" - írta a láthatóan nagyon boldog apuka a videóhoz.

Aki belekóstolna a fergetegparty hangulatába, az pár órán át mégmegteheti Jenő séf Instastoryját  végigkattintgatva, de a lenti videóból is kaphat némi ízelítőt:

 

Ezek is érdekelhetnek