Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mi legyen az ebéd hétvégén? Akciós alapanyagokból olcsóbb lesz a menü!

default user icon
MME
A hétvégi menü összeállításánál most az akciós újságok kínálatát hívtuk segítségül. Reméljük, találsz köztük olyan receptet, ami megfelel az ízlésednek. Jó sütést-főzést és természetesen jó étvágyat kívánunk!

Egyre többen vásárolnak úgy, hogy elsősorban az akciós áruk között néznek körül. Ha te eddig nem így tettél, mutatjuk, hogy miért éri meg úgy összeállítani a menüt, hogy csupa jóáras alapanyagot használsz!

"A" menü

Ehhez a menühöz a Lidlben válogattunk. A friss tyúk 669 forint/kg áron kapható, a csontos tarja 1049 forint/500g, a piros alma pedig 369 forint/kg. És mit készíthetsz ezekből? Íme!

TYÚKHÚSLEVES GAZDAGON>>> 

CSILIS TARJA FOKHAGYMÁS ZÖLDBABBAL>>> 

APFELSTRUDEL, AZ OSZTRÁK, HÚZOTT ALMÁS RÉTES>>> 

 

"B" menü

A Sparban a héten 699 forint darabja a karfiolnak, 2249 forint/kg a sertés pörkölthús, a banán pedig 499 forint/kg.

KARFIOLKRÉMLEVES MÁRVÁNYSAJTTAL>>> 

SERTÉSPÖRKÖLT NOKEDLIVEL>>> 

DIÓS-BANÁNOS MUFFIN>>> 

 

Még több receptet a hétvégi menü összeállításához itt találsz>>> 

 

 

Ezek is érdekelhetnek