Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házisonkás palacsintabatyu

MME MME
1
60 perc
rafinált
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A sonkát felaprítom, tejföllel krémes masszává keverem. A palacsinták közepére egyenként
tölteléket halmozok, batyuszerűen összefogom, megtűzöm.

A mártáshoz a hagymát megpirítom kevés olajon, hozzáadom a szeletelt gombát és a petrezselyemzöldet. Zsírjára pirítom. Megszórom liszttel, vízzel felengedem, fűszerezem, és a többi tejfölt hozzákeverve felforralom.

Kiolajozott jénaiba teszem a batyukat, körítem a mártással, és sütőben átforrósítom.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss