hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi jégkrém

30 perc
egyszerű
megfizethető
20 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az egész tojásokat a cukrokkal habosra keverjük kb 10 perc alatt. A tejszínt kemény habbá verjük. Összekeverjük szép óvatosan a tejszínt és a tojásos cukros masszát.
  2. Egy 7/11/36 cm méretű kalács formát folpackal kibélelünk úgy, hogy az oldalán túllógjon. A cukrozott kakaó egy részével megszórjuk a forma alját. Ráöntjük a fele krémet, majd újból megszórjuk cukrozott kakaóval. Majd a másik fele krémmel befedjük.
  3. A tetejére erdei gyümölcsöt szórunk és megszórjuk a kakaóval. Egy éjszakára a fagyasztóba tesszük. Ezután egy tálcára borítotjuk és máris fogyaszthatjuk. 2 literes kalácsforma teljesen tele van vele. Jó étvágyat kívánok hozzá!

15 HÁZI FAGYI, JÉGKRÉM ÉS PARFÉ, AMIVEL ELVISELHETŐBB A KÁNIKULA! >>> 

ITT A NYÁR JÓ HÍRE: A FOGYÓKÚRÁBA IS BELEFÉRHET EGY KIS JÉGKRÉM! >>> 

Megjegyzés

Csupán pár összetevő kell hozzá,a bolti meg sem közelíti és jóval olcsóbb. Készítsétek el ezt a nagyon finom jégkrémet! - ditti56

Ezek is érdekelhetnek

Friss