Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hagyományos svéd gombasaláta

30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A gombákat megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk.
  2. Egy serpenyőben felhevített kevés olívaolajon megdinszteljük az apróra vágott vörös-, és fokhagymát, utána hozzáadjuk az előkészített gombát is. Addig pirítjuk, míg az összes leve el nem fő, sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzákanalazzuk a sűrített paradicsomot, és átpirítjuk a gombával. Ezután hozzáöntjük a paradicsom konzervet, citromhéjat reszelünk rá, és hozzáfacsarunk egy kevés citromlevet végül beletesszük a babérlevelet és az egészet sűrűre főzzük. Tálalás előtt eltávolítjuk a babérleveleket és hagyjuk kihűlni. 

12+1 GOMBÁS ÉTEL, AMINEK NEM TUDSZ ELLENÁLLNI >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss