A csirkemellet megtisztítjuk, nagyobb szeletekre vágjuk. A húsokat zsírpapírra tesszük, megszórjuk sóval, borssal, édesköménnyel és rozmaringgal, majd betakarjuk a papír másik részével és sodrófával belepréseljük a fűszereket.
Egy serpenyőbe olívaolajat hevítünk, megpároljuk rajta a zúzott fokhagymát, rátesszük a csirkemellet és mindkét oldalát szép pirosra sütjük, majd hozzáadjuk a félbe vágott koktélparadicsomot és megsütjük azt is.
A zöldbabot olajon megpároljuk, majd felöntjük vízzel. Forrástól számítva 6-8 percig főzzük.
A lasagne lapokat kis darabokra törjük, majd a csomagoláson található előírás szerint forró vízben megfőzzük, leszűrjük és összekeverjük a pestóval.
A csirkemellet a tésztával, a zöldbabbal és bébispenóttal tálaljuk.