Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombaleves pofonegyszerűen

35 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. Az egyszerű gombaleves elkészítéséhez az olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát, majd az egészen összepirítjuk.
  2. Amikor szépen összefonnyadtak, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, ízlés szerint ételízesítővel ízesítjük, és óvatosan összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk.
  3. Mikor már szinte minden zöldség megpuhult, hozzáadjuk a kisebb marék csiga tésztát és a simára kevert tejfölt, végül készre főzzük a gombalevest

Megjegyzés

Könnyed leves az év bármely napjára. - Csizoo

Ezek is érdekelhetnek

Friss