Gombaleves galuskával

60 perc
egyszerű
olcsó
6 adag
Hozzávalók

    Elkészítés

    1. Olajon megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott gombát ezeket összepirítjuk. Mikor szépen összefonnyadtak, hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket megszórjuk őrölt piros paprikával, sóval, vegetával, borssal és összeforgatjuk. Ezután felöntjük vízzel és felforraljuk.
    2. Mikor már szinte minden zöldség puha elkészítjük a galuskát. Egy tálba lisztet teszünk, majd hozzá adunk egy tojást, sót és fokozatos víz hozzáadásával nokedli tésztát kavarunk belőle. A nokedlitésztát forrásba lévő vízbe szaggatjuk, majd leszűrjük és hozzáadjuk a kész leveshez. Igény szerint a nokedlit közvetlenül a levesbe is szaggathatjuk.

      GOMBA - EBÉDRE, VACSORÁRA >>> 

    10 LAKTATÓ HÚSMENTES LEVES, AMI GARANTÁLTAN ELTELÍT! >>> 

    Megjegyzés

    Tejföllel a legfinomabb. - Csizoo

    Ezek is érdekelhetnek

    Friss